Preview Mode Links will not work in preview mode

PåJobbetpodden - Ledarskapspodden för nyfikna!

Dec 11, 2018

I veckans avsnitt av Påjobbet gästas Johan och Kristina av Tommy Ivarsson som berättar om hur han tacklade sin familjs största kris samtidigt som han var mitt i karriären. Vi får ta del av Tommys gripande berättelse och hans råd till andra i liknande situationer.


Nov 27, 2018

I veckans avsnitt av #PåJobbet gästas Johan och Kristina av Anne-Marie Andric, HR-chef på iZettle. Temat är employer branding; Hur bygger man en stark och positiv företagskultur där verksamhetens värdeord efterlevs? Vilka risker finns med att inte jobba aktivt med sitt arbetsgivarvarumärke, i en tid...


Nov 13, 2018

Under tisdagen förra veckan hölls eventet Passion HR på Hotell Rival i Stockholm. En av programpunkterna var podcasten PåJobbets som intog scenen med temat ”trygghet under förändring”. Gästerna bestod av Ingrid Höög VD på Wise Group och Boel Sjöstrand VD på Wise Professionals.

Missa inte avsnittet med...


Oct 30, 2018

Temat i veckans avsnitt av PåJobbet handlar om prestation och perfektion, vad definierar egentligen perfektion? Maria Narbom och Kristina Vallin pratar om sina egna erfarenheter och delar privata hemligheter, definitionen av perfektion och hur du leder prestationsmänniskor och icke-prestationsmänniskor.


Oct 16, 2018

Sandra Bourbon, grundare av Framtidsfeministen gästar podden PåJobbet. Avsnittet handlar denna vecka om det alltid så viktiga ämnet jämställdhet. Lyssna på veckans avsnitt och ta del av handfasta tips på hur du kan göra ditt företag mer jämställt. Dessutom presenteras intressant data kring jämställdhet i...