Preview Mode Links will not work in preview mode

PåJobbetpodden - Ledarskapspodden för nyfikna!

May 31, 2021

Tema: Skuggsidor

Som samtalsledare, coach och poddare har Navid Modiri haft många svåra samtal. Samtal där skuggor sitter med vid bordet, kastar in vedträn och bråkar. Idag ska vi utforska hur vi kan ha sådana samtal på ett sätt som kan vara helande, som kan föra oss närmare varandra. Hur gör du på...


May 24, 2021

Tema: Skuggsidor

Idag är vår gäst Maria Fors Brandebo. Hon är forskare på försvarshögskolan och har bland annat skrivit en bok om destruktivt ledarskap. Vårt samtal handlar förstås om det, men en spännande frågeställning är om det spelar någon roll vilken intention du har som ledare?


May 17, 2021

Tema: Skuggsidor

I detta avsnitt pratar vi om en skugga som du som lyssnare säkert känner igen. Nämligen den prestationsbaserade självkänslan. Vår gäst, Julia Norinder, har lång erfarenhet från flertalet ledande chefsroller och författare till boken Värderingsbaserat Ledarskap. Häng med i dyket, i skuggsidorna!


May 10, 2021

Tema: Skuggsidor

Han har som ett mantra att vara lite rädd, det hjälper honom att förstå vad som är viktigt. Han har skrivit böcker om både seriemördare och lycka. Veckans gäst är Micael Dahlen!


May 3, 2021

Tema :Skuggsidor 

Hon startade bolag som väldigt ung, det bara blev så! 25 år senare har hon haft en lång entreprenörsresa och ett långt lärande av hur det är att halka in som ledare. Idag träffar vi Sofi Franzén, VD och grundare av Eventyr.