Preview Mode Links will not work in preview mode

PåJobbetpodden - Ledarskapspodden för nyfikna!

Dec 27, 2021

I den här veckans avsnitt så säger vi hejdå till Gustaf. Vi kommer tillsammans att reflektera över vilka samtalsämnen i podden som etsats sig fast och dom där insikterna som han bär med sig i sitt nästa steg i livet. Dessutom kommer Gustaf berätta om vad en NFT är och hur det kommer att ta en viktig plats i...


Dec 20, 2021

Tema: Människor, maskiner och makt.
 
Då var denna resa över! Det lackar mot jul och det är dags att stänga ner vårt utforskande av människor, maskiner och makt. I dagens avsnitt sitter vi och går igenom vad vi faktiskt kom fram till och siar lite om framtiden!


Dec 16, 2021

Tema: Människor, maskiner och makt

Den här veckan gästas vi av Anders Ekholm, senior rådgivare på Institutet för framtidsstudier. Vi fördjupar oss i framtiden och hur vi löser komplexa problem i såväl samhälle som organisationer. Välkommen!


Dec 9, 2021

Tema: Människor, maskiner och makt

Johanna Bolin Tingvall är Head of Learning and Development på Spotify. Hon berättar bland annat om att på Spotify är det egna ansvaret för lärandet centralt. Vi måste, var och en för sig, ta egna initiativ att lära oss nya saker. Inte bara för våra arbetsgivares skull,...


Dec 2, 2021

Tema: Människor, maskiner och makt

Den här veckan gästas vi av en spännande gäst, Christian Landgren. Han är IT-entreprenör, framtidsspanare och tillika VD för Iteam. Han har, genom den öppna skolplattformen, utmanat maktstrukturer genom en liten enkel app. In och lyssna!