Preview Mode Links will not work in preview mode

PåJobbetpodden - Ledarskapspodden för nyfikna!

Nov 25, 2021

Tema: Människor, maskiner och makt

Välkommen tillbaka! Denna vecka möter vi Jean Hedayat, Sverigechef på LinkedIn. Vi pratar om att vara sig själv på jobbet, de digitala jättarnas makt på arbetsmarknaden, om empati och livslångt lärande. Häng med! 


Nov 18, 2021

Theme: Humans, machines and power

 

How are you affected by technology? In this episode we meet Elle Miller, Engagement Manager at Slack, a messaging app for modern businesses.

We wildly explore how humans are affected by technology and if the technology is serving us, or the other way round. Tune in!


Nov 11, 2021

Ett agilt förhållningssätt skapar dialog och förstärker relationer inom en organisation, säger Björn Kvamme. Björn har under nästan 20 år jobbat på TUI som IT-chef i olika roller och verkligen fått vara med på en digitaliseringsresa. En resa som inte bara handlar om hur man levererar en produkt och tjänst...


Nov 4, 2021

Varför är det analoga och mellanmänskliga så viktigt för att vi ska kunna vara vassa digitalt? Det tar vi reda på tillsammans med vår gäst Nina Sandström, Learning Designer, facilitator och medgrundare av The Hows. Nina har också en spännande bakgrund som program designer på Hyper Island och utbildad...